3TON
Nahajate se tukaj: Domov NOVICE PREKINITEV DELOVANJA V DELU OŠO VITANJE

PREKINITEV DELOVANJA V DELU OŠO VITANJE

There are no translations available.

Obvestilo o prekinitvi delovanja dela optičnega OŠ omrežja Vitanje v naselju Spodnji Dolič

Uporabnike OŠ omrežja Vitanje v naselju Spodnji Dolič obveščamo, da je v četrtek, 14.5.2015, prišlo s strani naznanega storilca do namerne poškodbe optičnega kabla na glavni trasi optičnega omrežja v naselju Spodnji Dolič. Zaradi tega je večji del končnih uporabnikov v tem naselju od trenutka poškodbe ostal brez telekomunikacijskih storitev. Servisne ekipe našega podjetja so takoj po prejemu obvestila o poškodbi pristopile k nujni odpravi posledic škodljivega dejanja in vzpostavitvi tega dela omrežja znova v delujoče stanje.

Ker gre za namerno poškodbo in, skladno zakonu, kaznivo dejanje, je primer bil urgentno prijaviljen Policijski postaji Slovenske Konjice. Podoben primer poškodovanja istega optičnega kabla se je enkrat že zgodil v lanskem letu, ko je storilec sicer bil znan in je bilo prizadeto približno enako število končnih uporanikov.

Krajane in uporabnike OŠ omrežja tokrat pozivamo, da v primeru da imajo informacije o možnih storilcih kaznivega dejanja, le-te posredujejo Policijski postaji Slovenske Konjice ali našemu podjetju zaradi pričetka kazenskega postopka proti storilcem in povrnitvi povzročene škode.

Vse prizadete, predvsem pa uporabnike OŠ omrežja v naselju Spodnji Dolič, prosimo za razumevanje in se jim zahvaljujemo na sodelovanju!

Operaterji

A1 red_logo

logo novi_manji

header logo2x_0_1

Tritel d.o.o.

Nadgoriška cesta 37
1231 Ljubljana-Črnuče

T/F: +386 (0)1 56 110 15
T: +386 59 110 186
M: +386 51 692 460
E: info@tritel.si