3TON
Nahajate se tukaj: Domov NOVICE VNOVIČNI POZIV ZAINTERESIRANIM STRANKAM

VNOVIČNI POZIV ZAINTERESIRANIM STRANKAM

Vse zainteresirane stranke znova pozivamo, da se prijavijo enemu od gostujočih telekomunikacijskih operaterjev v odprtem širokopasovnem optičnem omrežju na območju vaše občine zaradi sklenitve naročniškega razmerja in priklopa na optično omrežje ter pričetka prejemanja telekomunikacijskih storitev preko odprtega širokopasovnega optičnega omrežja.

 Pozivamo vse še nepriklopljene potencialne stranke, ki imajo resen interes po priklopu na odprto širokopasovno optično omrežje na območjih belih lis v občinah Dolenjske Toplice, Gorenja vas - Poljane, Velike Laše, Loški Potok, Vitanje, Semič in Železniki, da se prijavijo enemu od gostujočih telekomunikacijskih operaterjev ali našemu podjetju, kot upravitelju in vzdrževalcu zgrajenih optičnih omrežij, in tako izkažejo svoj interes po priklopu na odprto širokopasovno optično omrežje. Rok za prijavo je en mesec od objave tega poziva oz. do 20.7.2014.

S svojo prijavo in sklenitvijo naročniškega razmerja s telekomunikacijskim operaterjem, ter s sklenitvijo pogodbe o gradnji optičnega priključka z našim podjetjem, boste deležni prioritetne gradnje pod pogoji, ki bodo veljali še do izteka enomesečnega roka. Istočasno boste s tem omogočili tudi pričetek gradnje optičnih priključkov na komercialnih območjih vaše občine.

Za vse ostale stranke, ki se ne bodo prijavile do izteka omenjenega roka velja, da do izteka enomesečnega roka niso izkazale svojega interesa po priklopu na optično omrežje. Za njih ravno tako velja, da se lahko na enak način prijavijo kadarkoli zatem in se na podoben način priklopijo na optično omrežje, če so izpolnjeni tehnični in ostali pogoji.

Za vse ostale informacije smo vam na voljo na naših kontaktnih telefonih 051 692 460 ali 059 110 186 in naši spletni pošti  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Operaterji

A1 red_logo

logo novi_manji

header logo2x_0_1

Tritel d.o.o.

Nadgoriška cesta 37
1231 Ljubljana-Črnuče

T/F: +386 (0)1 56 110 15
T: +386 59 110 186
M: +386 51 692 460
E: info@tritel.si