3TON
Nahajate se tukaj: Domov NOVICE - OBVESTILO OPERATERJEM IN NAROČNIKOM

- OBVESTILO OPERATERJEM IN NAROČNIKOM

Obvestilo je namenjeno telekomunikacijskim operaterjem in končnim uporabnikom na območjih odprtih širokopasovnih omrežij v občinah Dolenjske Toplice, Gorenja vas - Poljane, Velike Lašče, Loški Potok, Vitanje, Semič in Železniki

Odprta širokopasovna omrežja elektronskih komunikacij so bila zgrajena na osnovi prvega "Javnega razpisa za pridobitev sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj - ESRR; 2. Razvojna prioriteta: Gospodarsko-razvojna infrastruktura, Prednostna usmeritev: 2.2. Informacijska družba, Projekt gradnja, upravljanje in vzdrževanje odprtega širokopasovnega omrežja elektronskih komunikacij v lokalni skupnosti".

Vsa omrežja omogočajo prenosne hitrosti do 100 Mb/s v obe smeri, kar večkratno presega v času razpisa zahtevane hitrosti od 1 Mb/s oz. pozneje 2 Mb/s.

Ker telekomunikacijski operaterji danes ponujajo storitve, ki v ponudbi vsebujejo še večje prenosne hitrosti od 100 Mb/s, smo se že pred časom odločili, da vsem gostujočim operaterjem omogočimo postavitev lastne aktivne opreme v TK prostorih omrežij in pri končnih uporabnikih. S tem bodo lahko operaterji svojim naročnikom zagotovili zahtevane prenosne hitrosti. V tem primeru bodo vsa omrežja, ki so zgrajena na način, da je po eno optično vlakno rezervirano za vsako gospodinjstvo na območju ene občine, omogočala bistveno večje prenosne hitrosti in vse dodatne storitve, ki jih danes oglašujejo operaterji.

Za vse dodatne informacije smo vam na razpolago na naših telefonskih številkah ali pa naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Tritel d.o.o.

Operaterji

A1 red_logo

logo novi_manji

header logo2x_0_1

polans logo

Tritel d.o.o.

Nadgoriška cesta 37
1231 Ljubljana-Črnuče

T/F: +386 (0)1 56 110 15
T: +386 59 110 186
M: +386 51 692 460
E: info@tritel.si