3TON
Nahajate se tukaj: Domov SISTEM Predstavitev operaterjev TELEKOM

TELEKOM

Telekom Slovenije je slovenski ponudnik elektronskih telekomunikacij, ki na slovenskem trgu ponuja fiksno in mobilno telefonijo, širokopasovni internet, IP-telefonijo in IP-televizijo ter multimedijske storitve in vsebine.

Telekom Slovenije pod svojim okriljem ponuja številne uveljavljene blagovne znamke. Med vidnejšimi sta Siol ter od pripojitve hčerinskega podjetja, mobilnega operaterja Mobitel, 1. julija 2011, tudi blagovna znamka Mobitel. Glavni poudarek poslovanja združenega podjetja Telekom Slovenije bo tako v prihodnje na širokopasovnih in konvergenčnih fiksnih, mobilnih in kombiniranih storitvah.

Skupaj s hčerinskimi družbami sestavlja Skupino Telekom Slovenije, ki jo poleg obvladujoče družbe Telekom Slovenije, d.d. sestavljajo še odvisne (hčerinske) družbe s sedežem v Sloveniji ter drugih državah.
V Sloveniji imajo sedež družbe: GVO, d.o.o., Avtenta.si, d.o.o., Soline, pridelava soli, d.o.o, M-Pay, d.o.o. in Najdi, Informacijske storitve, d.o.o., Meganet, d.o.o., in Podogak, d.o.o.
V drugih državah pa: Aneks v Republiki Srbski, Ipko na Kosovu, ONE, On.net v Makedoniji, v Albaniji Primo, Gibtelecom v Gibraltarju.

Operaterji

A1 red_logo

logo novi_manji

header logo2x_0_1

polans logo

Tritel d.o.o.

Nadgoriška cesta 37
1231 Ljubljana-Črnuče

T/F: +386 (0)1 56 110 15
T: +386 59 110 186
M: +386 51 692 460
E: info@tritel.si